به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی عصر یکشنبه در جلسه هماهنگی ستاد گرامیداشت برگزاری مراسم دهه فجر افزود: در شرایط کنونی ضروریست ایام الله دهه فجر پرشکوهتر و پرشورتر از سالهای قبل برگزار شود.
وی خاطرنشان کرد: باید دلایل وقوع انقلاب اسلامی و شرایطی که در دوران طاغوت وجود داشت به نسل امروز که آن دوران را ندیده اند بیان شده و منتقل شود تابدانند طاغوت که بود و چه جنایت هایی انجام است؟
حجت الاسلام والمسلمین قریشی با بیان اینکه طاغوت دست به جنایت و خباثت زیادی زدند گفت: امروز عده ای می خواهند آنان را تطهیر کنند.
امام جمعه ارومیه همچنین تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی را ضروری دانست و گفت: به جامعه امروزی منتقل شود تا بدانند این انقلاب چگونه بوجود آمده و چه دستاوردهایی داشته است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی از مردم استان و تلاش نیروهای نظامی و امنیتی در حفظ نظم و امنیت جامعه قدردانی کرد و گفت: نیروهای امنیتی از جان و مال مردم در این شرایط همانند همیشه صیانت کردند و نسبت به سایر استانها در وضعیت مطلوبی قرار داریم.
تکریم ایام الله دهه فجر باعث می شود انقلاب از مسیر اصلی خود منحرف نشود
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی هم در این جلسه گفت: تکریم ایام الله دهه فجر، امید به آینده و پیروزی را افزایش می دهد.
حجت الاسلام ناصرآقایی افزود: تکریم ایام الله دهه فجر باعث می شود انقلاب از مسیر اصلی خود منحرف نشود و همچنان در راه حقیقی خود قدم بردارد.
وی خاطرنشان کرد: گرامیداشت ایام الله دهه فجر یک وظیفه همگانی است و همه باید برای بزرگداشت این ایام گردهم آمده و تلاش کنند برنامه های این ایام به خوبی برگزار شود.
حجت الاسلام آقایی برگزاری برنامه های شاد، جشن های فرهنگی هنری با محوریت امید آفرینی، نشاط اجتماعی را از جمله برنامه های ایام الله دهه فجر برشمرد.
در این جلسه احکام روسای کمیته های ستاد گرامیداشت دهه فجر اعطا شد.


نظر شما